Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
thoughts

Generáció belső szemmel3

Anonymus :) · 1 éve
Önbántalmazás...Tehát ez lenne a következő téma. Hol is kezdjem?! Nem fogok itt sorokat írogatni arról, hogy senki ne csinálja, úgyanis kivagyok én, hogy megmondjam valaki mit tegyen és mit ne. Jó lenne ha mindenki ráébredne arra, hogy a legtöbb olyan ember aki bántja saját magát nem egyedül jut erre a "döntésre". Itt nem a divat vagdosásról meg a hasonlókról beszélek, hanem arról a fizikai és lelki bántalmazásról ami arra a következtetésre juttatja az emberek, hogy ők bizony semmit sem érnek és simán tönkre tehetik az életüket vagy akár el is dobhatják. Eléggé rosszul hangzik nem igaz? Pedig sajnos vannak olyan emberek akik ilyen döntéseket hoznak a mindennapjaikban csupán azért, mert nem érzik elég fontosnak magukat. Az ilyen gondolatok az ember fejében nem hinném, hogy csak úgy létrejönnek...kell, hogy legyen kiváltó ok. És igen itt jön képbe az amit az elején említettem, hogy ebben a helyzetben az illető nincs egyedül. A környezete (1 vagy akár több személy) is képes tönkre tenni egy embert úgy lelkileg, hogy neki a fejében ilyesfajta gondolatok szülessenek és nem muszáj olyan messzire elmenni, úgyanis akár egy családban is megtörténhetnek ezek a dolgok. Néha az emberek tudatukon kívűl bántják meg a másikat, de ez nem kifogás arra, hogy ne vállaljanak érte felelősséget. Nem mondom, hogy mindenkihez, mindig és minden esetben kedvesnek kell lenni, de néha gondoljunk bele abba, hogy hogyan esne ez a másik félnek. Sajnos vannak olyan emberek akik nagyon könnyen magukra tudják venni a bántó és sértő szavakat pedig nem is biztos, hogy mi azt komolyan gondoltuk. 
Na tehát azt hiszem ennyi lenne az én véleményen erről a témáról. Tudom nem sok szó eset itt konkrétan az önbántalmazásról, de ezzel a bejegyzéssel nem is az volt a célom, hogy leírjam milyen is ez a dolog. Csupán szeretném ha az emberek néha csak egy kicsit is de magukba néznének és rájönnének végre a lényegre.

A következő bejegyzésben még nem tudom mi lesz a téma, de továbbra is megpróbálom az őszínte véleményemet leírni és megosztani azokkal akiket érdekel.:)
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Anonymus :)
Sziasztok! Gondoltam indítok egy blogot ahol a gondolataimat, véleményeimet szeretném megosztani a világgal. Mielőtt bármi félreértés lenne előre közölném, hogy senkinek nem kötelező elolvasnia semmit. Elég sok mindenről próbálok meg írni de nem mindig egyszerű megfogalmazni azt, hogy mit gondolok, főleg nem a mai generációval kapcsolatban. 16/L